top of page

Equip Humà

_edited.jpg

NIL BARUTEL

Equip de Gestió i violí

Estudia amb Alexandra Presaizen i finalitza els estudis de Grau Professional al Conservatori Municipal de Barcelona, amb Erika Gallova, obtenint el Premi d’Honor en la seva especialitat. Becat pel Conservatori de Birmingham (Regne Unit), realitza els dos primers anys de Grau en aquella institució, si bé es gradua finalment al Conservatori Reial de Brussel·les (Bèlgica). S’especialitza posteriorment en polítiques socials i culturals, estudiant el Màster Universitari en Polítiques Públiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i The Johns Hopkins University.

Actualment, a més d’haver treballat com a intèrpret i gestor de diferents projectes educatius, compagina la coordinació de l’Associació Riborquestra amb la docència (en diferents projectes orquestrals) i la gestió i avaluació de projectes socials i culturals.

Mart%C3%83%C2%AD_Milla_DSCF1601_edited.j

IRENE BECERRA

Flauta travessera

Va començar com a voluntària al 2012 i actualment és la professora de les flautes de la Riborquestra des del curs 2013-2014. Finalitza amb premi d’honor els estudis de flauta al CMMB i obté el Grau Superior de Música, en l’especialitat de pedagogia de l’instrument a l’ESMUC. Motivada per la relació entre la música i el moviment, aprofundeix en la pedagogia musical obtenint el certificat en rítmica Jaques-Dalcroze. Actualment desenvolupa la seva tasca docent a L’EMM J.Ruera de Granollers, a l’Institut Apel·les Mestres de l’Hospitalet i a l’Escola de Música Diesi de Barcelona. Com a intèrpret forma part de l'Orquestra de Flautes de Barcelona i del Duo Bruch, així com participant en diferents agrupacions musicals. 

Mart%25C3%2583%25C2%25AD_Milla_DSCF1412_

ESTELA BENITA

Violí

Llicenciada en l’especialitat de violí per l’ESMuC. Becada pel CONCA per a cursar estudis de perfeccionament al Reial Conservatori de La Haia (Països Baixos), on també cursa el Màster en Pedagogia de la Música d'acord amb la filosofia Kodaly.

Actualment és professora de violí i conjunts a l'Escola Municipal de Música de Mataró, l'Escola Municipal de Música del Masnou, el projecte 4cordes i la Riborquestra.

Com a intèrpret, participa en diferents orquestres i conjunts de música de cambra. 

Mart%25C3%2583%25C2%25AD_Milla_DSCF1630_

SILVIA CONSEGAL

Cor

Graduada de Pedagogia a l’Escola Superior de música de Catalunya (Esmuc), Postgrau de Música, Moviment i Creativitat (URL), i anteriorment obté el títol Professional de clarinet al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Formada en Orff-Schulwerk a Orff San Francisco (Califòrnia) i membre d’Orff Catalunya. Actualment és professora a Xamfrà, Centre d’Arts per la inclusió social (Raval) i a l’Escola Municipal de Música de Mataró. Des de ben petita ha cantat en diferents corals i la seva passió per cantar i fer cantar la segueix acompanyant ara formant part de l’equip de la Riborquestra.

Mart%25C3%2583%25C2%25AD_Milla_DSCF2684_

NÚRIA GUASCH

Equip de Gestió

¡Presenta a tu equipo! Haz clic aquí para agregar imágenes, texto y enlaces, o para conectar datos de tu colección.

Mart%C3%83%C2%AD_Milla_DSCF1114_edited.j

UNAI GUTIÉRREZ

Clarinet

L'any 2009 assoleix el Grau Professional de clarinet amb Premi d’Honor al CMMBarcelona, amb els mestres Devessa i Carbonell. Posteriorment, el curs 2012/13, rep una Beca Erasmus i estudia a la Sibelius Akatemia de Helsinki, amb els mestres Teerijoki, Mäki, Ylonen i Lepalainen. L’any 2014 li és atorgat el Títol Superior de Música en Pedagogia de l’Instrument per l’ESMUC amb els mestres Lluna, Castillo, Figuerola i Coppola. Més tard, s'especialitza en la Interpretació Històrica amb el mestre Coppola.

Actualment és professor de la Riborquestra, de l’EM de la Societat Coral “El Vallès”, de l’IM d’Andorra la Vella i del Projecte Social de l’ONCAndorra. És integrant de l’OBFilharmonia, de l’Sparagaria Orquestra, de l’Orquestra Terres de Marca, de l’Ensemble Déribes i col·labora amb l’OCGranollers.

Mart%C3%83%C2%AD_Milla_DSCF1123_edited.j

ANDREA PEIRÓN

Violoncel

Porta les seccions de violoncels de la Riborquestra des del curs 2017-2018 i hi col·labora amb alguns arranjaments orquestrals. Va finalitzar el Títol Superior en interpretació a l’Esmuc l’any 2009 i des de llavors ha mantingut la seva activitat concertística a diverses orquestres, grups de cambra i espectacles interdisciplinaris. Actualment és professora també a l’Escola Municipal de Música de Viladecavalls i a l’Escola de Música Kostka de Jesuïtes Gràcia on realitza classes de violoncel, cambra i orquestra.

Mart%C3%AD_Milla_DSCF1086%20(1)_edited.j

EDUARD MARCET

Violí

És un músic multidisciplinar. Enten la música com un camí que ajuda en el descobriment d’un mateix i en l’exploració de les emocions. Format com a violinista clàssic ha anat explorant diferents parts de la professió. En el camp de la interpretació participa diferents grups de música de cambra, en projectes multidisciplinars tan amb altres músics com actors i ballarins, i

en espectacles dedicats al públic familiar. Com a professor, ajuda als nens i als seus pares a utilitzar l’aprenentatge musical per desenvolupar-se com a persones utilitzant la seva experiència en el mètode Suzuki i la Tècnica Alexander.

39032271_1831977276896709_49938754828532

BLANCA SQUARZANTI

Professora de viola

Se incorporó recientemente como profesora encargada de la sección de violas.  

Estudió viola en el Conservatorio Profesional Victoria de los Ángeles de Madrid, con Rocío Gómez, graduándose con las más altas calificaciones. Continuó su formación académica estudiando el grado superior y el máster con Ashan Pillai en el Conservatori del Liceu de Barcelona, finalizando en 2017.

Paralelamente a su carrera musical, despunta en el mundo literario resultando premiada en los certámenes nacionales “José Hierro” de poesía y “María Agustina” de relato corto. 

En el ámbito orquestal, ha sido miembro de la orquesta Barcelona Filharmonía y ha colaborado con diversas orquestas, como la Simfònica del Vallès, la Orquesta Baetulo o la Orquesta Sinfónica Ciudad de Zaragoza. 

Además de en la Riborquestra, también desempeña su labor como docente en la Escola de Música Casp.

HAN PASSAT PER LA RIBORQUESTRA

Actualment la Riborquestra compta amb un equip multidisciplinari que enriqueix exponencialment el projecte. Una gran part d'aquestes persones estan en procés de formació acadèmica o col·laboren de forma solidària a l'entitat. La seva contribució i presència mereix un reconeixement i agraïment profund.

EQUIP DE PROFESSORS

Cento Carbó (professor de percussió i formació rítmica; Anna Costa (professora de violoncel); Diana Franov (professora de viola i coordinadora); Maria Gomis (professora de violí); Laura Sanz (professora de violoncel); Sol Vicente (professora de viola); Joan Gerard Torredeflot (professor de violí); Borja Marcaró (professor de violí); Noemí Rubio (gestió i professora de violí); Laia Serra (gestió i professora de violí); Clara Cuadern (professora de violí i gestió); Víctor Mateo (Professor de viola).

EQUIP DE VOLUNTARIS I EN PRÀCTIQUES

Cesar Alcocer (pràctiques de Màster en Musicoteràpia, UB); Aurea Ayón (pràctiques de Màster en Mediació Artística, UB); Víctor Fàbregas (voluntari i estudiant d'Animació Sociocultural, Bemen 3); Nina Juanico (voluntària i estudiant de superior de violí, Conservatori del Liceu); Maria Quiñones (voluntària i estudiant de violoncel); Soi Lee (voluntària i estudiant de violí, Conservatori Superior de Mainz); Bet Martí (pràctiques de Grau en Educació Social, UB); Gemma Ragués (voluntària i estudiant de composició (ESMUC); Milena Gay (pràctiques de Grau en Educació Social); Martina Arqués (pràctiques estudiant de pedagogia a l'ESMUC), Manuel Fernández (voluntari i estudiant d'Història).

bottom of page