top of page
Martí_Milla_DSCF1569.jpg

MercArt.

Impulsat per l’Associació Riborquestra, el Festival de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera obre un espai de trobada entre diferents disciplines artístiques i en estreta col·laboració amb el teixit comercial del barri per al gaudi de totes les persones de la ciutat.

 

Emmarcat en el context de Festa Major, el MercArt es desenvolupa en diverses carrers i comerços del barri i té un acte central en una de les places. Pretén ser un element cohesionador de les diverses entitats que l’impulsen. L’objectiu del Festival és omplir de música i arts molts racons del barri, motiu pel qual prioritza la realització de petites actuacions de curta durada, que es van repetint al llarg de tota la jornada de forma deslocalitzada, implicant la major diversitat de disciplines artístiques possible. Per contribuir a la dinamització del teixit comercial i fomentar el consum sostenible, es preveu realitzar-les a les portes i fins i tot dins dels comerços.

 

Continuant amb la idea de la darrera edició, enguany es preveu celebrar el Casal Artístic a l’Institut Verdaguer (un indret idíl·lic, al mig de la ciutat però també al mig del parc de la Ciutadella), que servirà per preparar l’espectacle central del Festival, “10 anys, 10 cançons”, que formarà part de la celebració del 10è aniversari de l’Associació Riborquestra. Val a dir que el repertori musical escollit ha estat seleccionat per les participants de la Riborquestra, que el treballaran a tots els assaigs habituals. A més, el Casal artístic, que se celebrarà de manera intensiva en el marc del festival, estarà obert a totes les persones participants dels diferents projectes de la Riborquestra, on tindran l’oportunitat de treballar el repertori musical escollit i realitzar tallers i processos d’experimentació creativa amb artistes de diferents disciplines.

bottom of page