top of page
Martí Milla_Youniti - 112818.jpg

Des de l'educació musical, potenciem el treball d’habilitats socials, comunicatives i relacionals en favor de les persones i l'entorn que habiten perseguint convertir-lo en un indret més humà i creatiu. Actualment, comptem amb gairebé 100 persones de totes les edats, repartides entre els instruments de corda fregada, vent i cor, que regularment realitzen activitats de formació artística, educació emocional i difusió cultural en l'àmbit comunitari. Des d'una metodologia participativa i creativa es treballen diferents aspectes tècnics-musicals i de creixement personal.

Martí_Milla_DSCF1222.jpg

Orquestra

Conjunts intergeneracionals on adults, joves i infants hi tenen el seu espai. Treballem en grups i en tres nivells: inicial, intermedi i avançat.

Quan: divendres de 18.30 a 19.15h

Martí_Milla_DSCF1222.jpg

Instrument

Sessions d'aprenentatge de l'instrument en grup, per a infants, joves o adults: violí, viola, violoncel, flauta, clarinet, trompeta i cant. A banda de treballar aspectes tècnics i musicals, es treballa el repertori de les diferents orquestres.Quan: dimarts, dijous i divendres a la tarda

DSCF4017.jpg

Coral

Conjunts per gaudir del cant en comunitat, independentment del nivell musical, i adreçat a infants o adults. La majoria del repertori és conjunt amb les orquestres.

Quan: divendres de 18.30 a 19.15h

Martí Milla_Youniti - 113910.jpg

Llenguatge musical

Espai d'aprenentatge grupal per a joves i per a adults, que ajuda a avançar en la pràctica instrumental i on es treballa des de la teoria i la pràctica amb el propi instrument.

Quan: divendres de 16.30 a 17.15h o 17.30h a 18.15h

Mart%C3%AD_Milla_DSCF1086%20(1)_edited.jpg

Riborensemble

Conjunt semi-professional, adreçat a persones (joves o adults) que ja tenen un coneixement mitjà i/o alt de l'instrument, per tal de ser un punt de referència per als participants més novells. Està format per participants i professorat.

Quan: divendres a la tarda

Mart%C3%83%C2%AD_Milla_DSCF1228_edited.jpg

Casal d'estiu

L'última setmana de juny, passat Sant Joan, la Riborquestra organitza una residència artística cada tarda al parc de la Ciutdella. Es realitzen sessions d'instrument, d'orquestra i de cor, a més de tallers d'altres llenguatges artístics com ara les arts escèniques (dansa o teatre) o les arts visuals. Aquest stage d'una setmana, adreçat a tothom, serveix per preparar el Festival MercArt, el punt de trobada entre el comerç local del barri i les expressions artístiques que hi viuen que se celebra cada darrer divendres de juny.

Image by Marcela Laskoski

Producció musical

Espai d'aprenentatge grupal per a joves, on s'aprèn a través dl programari

Quan: divendres de 16.00 a 17.00h

Martí_Milla_DSCF1477.jpg

Combo

Conjunt instrumental per a joves (entre els 12 i els 18 anys), amb guitarra, baix, teclat i percussió.

Quan: divendres de 16.00 a 17.00h

bottom of page